Kausitapahtumat

Kausitapahtumat tarjoavat Urasampo-hankkeen kohderyhmälle ajankohtaisia koulutuksellisia palveluita, joihin voi osallistua matalalla kynnyksellä. Kausitapahtumia ovat mm. erilaiset teemapäivät kovatasoisine kouluttajavieraineen (Oulussa ja muualla Pohjois-Suomen alueella), CV-valokuvaukset, Keskustelufoorumit sekä Webinaarit.

Avoinna oleviin tilaisuuksiimme pääset ilmoittautumaan täällä.


Teemapäivät – Tulossa:

Urasampo-hankkeen ensimmäisiä teemapäiviä vietettiin CV-valokuvauksen sekä Riikka Pajusen avajaiskoulutuksen merkeissä. Seuraavat teemapäivät ovat tulossa syksyllä.


Keskustelufoorumit – Työelämän ja työnhaun ajankohtaisista ilmiöistä

Syksyllä 2018 ovat tulossa tarjontaan myös Urasammon säännölliset Keskustelufoorumit ajatustenvaihdosta ja yhdessä aikaansaamisesta kiinnostuneille korkeakoulutetuille. Ajankohtaisten foorumien keskusteluteemat valikoituvat kysynnän ja palautteen mukaan. Yhtenä toistuvana elementtinä foorumeilla ovat kunkin koulutuskauden aikana työllistyneiden onnistumistarinat.

Ohjatut tilaisuudet sisältävät teemanmukaisen alustuksen, pienryhmätyöskentelyä sekä arviointi- ja jatkosuunnitelmakeskustelun. Keskustelufoorumit voidaan toteuttaa myös työpajoina. Kuhunkin tilaisuuteen otamme mukaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Keskustelufoorumien käynnistymisestä ja ensimmäisistä teemoista saat aina ajankohtaisen tiedon liittymällä postituslistallemme (etusivu) ja esim. liittymällä Urasammon LinkedIn-ryhmään.


Urasammon Webinaarituotanto – Livenä ja tallenteina

Urasammon webinaarien live-lähetykset käynnistyivät kahdella koulutuksella kesäkuun alussa. Kyseiset webinaarit "LinkedIn-profiili kohta kohdalta" ja "Omien vahvuuksien kartoittaminen" ovat nyt katsottavissa tallenteina. Lue lisää täältä!

Ajankohtaiset ja korkeatasoiset webinaarit tarjoavat keskeiset työnhakuopit tiivistetyssä muodossa koko Pohjois-Suomen alueelle. Webinaareihin osallistut kätevästi vaikka kotisohvaltasi. Et tarvitse osallistumiseen mitään tiettyä erikoisohjelmistoa tai -välineitä, kuulokkeiden käyttöä toki suositellaan. Kun olet ilmoittautunut, saat osallistumislinkin ja tarkemmat ohjeet hyvissä ajoin ennen webinaaria. Webinaarien kesto on noin 75 minuuttia.

HUOM. Mikäli tarkoituksenasi on näyttää webinaarejamme isommalle ryhmälle kerralla (oppilaitokset, TE-toimistot, ammattiliitot yms.), olethan yhteydessä meihin sähköpostitse ohjeistuksen ja käytännön järjestelyiden sopimiseksi: sami.lopakka(a)urasampo.fi


Huomioithan, että ESR-hankkeiden (kuten Urasampo) palveluja ei tällä hetkellä lueta aktiivimallin mukaisiin, aktiivisuutta kerryttäviin toimenpiteisiin. Voit lukea aktiivimallista lisää tästä.