Ilmoittautuminen tilaisuuksiin

Ilmoittautuminen teemapäiviimme, Uravalmennuslinjoille, kausitapahtumiimme, keskustelufoorumeille, tuleviin webinaarien live-lähetyksiin ja muihin tilaisuuksiin tapahtuu näiden sivujen kautta. Kun ilmoittautuminen on auki, löydät linkit ilmoittautumislomakkeille alta.

Urasammon valmennuksiin ja muihin palveluihin voivat ilmoittautua kaikki korkeakoulutetut työnhakijat ja työttömyysuhassa olevat sekä yliopisto- ja korkeakouluopiskelijat. Kaikki tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia. Tervetuloa mukaan!

Mikäli et syystä tai toisesta pääsekään tapahtumaan johon olet ilmoittautunut, ilmoitathan siitä meille sähköpostitse: info(a)urasampo.fi


Tulossa

Syyskauden ohjelmaa viimeistellään parhaillaan ja se julkaistaan kokonaisuudessaan pian. Liity etusivulla postituslistallemme, niin saat tiedon tulevista tapahtumistamme ja palveluistamme heti kun ne julkaistaan.


Uranostajat-ryhmät

Seuraava ryhmä käynnistyy syksyllä 2020. Uranostajiin on jatkuva haku päällä.

Uranostajien sisältökuvauksen ja hakulomakkeen löydät klikkaamalla tästä.


VertaisVerkko

Kevään ryhmä käynnissä - seuraava ryhmä käynnistyy syksyllä 2020. VertaisVerkkoon on jatkuva haku päällä.

VertaisVerkon sisältökuvauksen ja hakulomakkeen löydät klikkaamalla tästä.


Uravalmennuslinjat

Urasampo tuottaa täysimittaiset Uravalmennuslinjansa sekä vastavalmistuneille että kokeneemmille jälleen syyskaudella 2020.

Vastavalmistuneiden Uravalmennuslinja

Osaaminen, potentiaali ja tavoitteellinen työnhaku / Venla Vuorjoki, Urasampo

Piilotyöpaikat haltuun / Jaana Lauri, Koreko

Tuoreen asiantuntijan vakuuttavat työnhakupaperit / Jaana Lauri, Koreko

LinkedIn aktiivisessa työnhaussa / Tom Laine, HC Services

Valmiina haastatteluun / Jaana Lauri, Koreko

Konkarien Uravalmennuslinja

Osaaminen ja osaaja esiin / Hanna Kela, Urasampo

Piilotyöpaikat haltuun / Jaana Lauri, Koreko

LinkedIn aktiivisessa työnhaussa / Tom Laine, HC Services

Konkariosaajan nykyaikaiset työnhakupaperit / Jaana Lauri, Koreko

Valmiina haastatteluun / Jaana Lauri, Koreko


Hyvä tietää työoikeudesta

Urasammon teemapäivä

Siirretty syyskaudelle.

Iltapäivän aikana perehdymme työlainsäädäntöön käytännössä. Aiheina ovat muun muassa työsopimuksen tekeminen, työnantajan ja työntekijän oikeudet ja velvollisuudet sekä työsopimuksen päättäminen. Lisäksi käymme lyhyesti läpi uutta työaikalakia, etenkin sen liukuvaa työaikaa, joustotyöaikaa ja työaikapankkia koskevia määräyksiä.

Työoikeusasiat ovat viime vuosina olleet muutospaineiden alla – tässä koulutuksessa voit kysyä ajankohtaisimmat tiedot suoraan juristilta.

Asiantuntijana työsuhdejuristi Johanna Hämäläinen, Suomen Ekonomit.


Työelämän vuorovaikutus- ja esiintymistaidot

Urasammon teemapäivä

Siirretty syyskaudelle.

Niin työelämä kuin työnhakukin ovat täynnä erilaisia vuorovaikutus- ja esiintymistilanteita. Koetko työelämän vuorovaikutus- ja esiintymistilanteet sekä vaikkapa työnhaun puhetilanteet jännittäviksi? Kaipaatko vahvistusta ja lisävinkkejä vaikutuksen tekemiseen? Esiintymisestä ei välttämättä tarvitse tykätä, mutta jännittävissäkin puhetilanteissa oppii viestimään vakuuttavasti, vaikka jännittäisi.

Tämän teemapäivän valmennuksessa saat tietoa ja vinkkejä

Pääset myös halutessasi kokeilemaan esiintymistä ja oman osaamisen esittelyä kannustavassa ilmapiirissä. Valmennuksen jälkeen sinulla on enemmän rohkeutta hakeutua niihinkin tilanteisiin, jotka ennen koulutusta tuntuivat liian jännittäviltä.

Asiantuntijana puhevalmentaja Marja Suurpalo, Vokomotiivi.


Hakukoneoptimointi työnhaussa

Urasammon teemapäivä

Siirretty syyskaudelle.

Iso osa rekrytoinneista tapahtuu nykyään sähköisissä järjestelmissä. Tämän valmennuspäivän aikana käymme läpi työnantajien arvostuksia eli sitä, millaisia ominaisuuksia hakijoilta etsitään. Lisäksi opettelemme tunnistamaan käytettyjä hakukriteereitä ja muodostamaan niitä itse. Millaiset sisällöt hakijan osaamisessa herättävät potentiaalisen työnantajan mielenkiinnon? Miten arvostukset vaihtelevat ammattialoittain? Kun tuntee rekrytoijan ajatusmaailmaa, voi kehittää omaa työnhakuaan ja muuttaa käytäntöjä, jotka eivät nyt toimi.

Tämän koulutuksen tavoitteena on syventää ymmärrystä siitä, millä tavoin rekrytointiammattilaiset etsivät potentiaalisia uusia työntekijöitä ja valikoivat haastatteluihin valittavia.

Teemapäivän asiantuntijana Inka Ukkola, TJS Opintokeskus.


Pilvipalvelut asiantuntijatyössä

Urasammon teemapäivä

Siirretty syyskaudelle.

Moni työpaikka on ryhtynyt kehittämään toimistotyöhön liittyvää työn sujuvuutta siirtämällä yhteisesti tiimeissä tehtävän työn pilveen. Itse ohjelmien ominaisuudet eivät välttämättä muutu juuri mitenkään, mutta se, miten niitä työyhteisön arjessa käytetään, on alkanut muuttua. Tule kokeilemaan, onko muutos pilveen siirtymisessä pelkkää hypetystä, vai olisiko tässä hyviä käytäntöjä, joita haluaisit tuntea paremmin tai joita kenties haluaisit vapaa-ajallasikin käyttää.

Tämän koulutuksen tavoitteena on digitaitojen vahvistaminen sekä ajantasainen käsitys siitä, miten toimistotyön käytännöt muuttuvat, kun yhteiset työt jaetaan pilvialustan kautta.

Valmennus on suunnattu erityisesti heille, jotka käyttävät työssään usein Microsoftin Office -ohjelmia, mutta se soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Koulutuksessa käsitellään työkaluja, kuten GoogleDocs, Forms, SharePoint, Office 365 jne. Huom. Mikäli mahdollista, ota oma kone mukaan.

Teemapäivän asiantuntijana Inka Ukkola, TJS Opintokeskus.