Ilmoittautuminen tilaisuuksiin

Ilmoittautuminen Uravalmennuslinjoille, kausitapahtumiimme, keskustelufoorumeille, tuleviin webinaarien live-lähetyksiin ja muihin tilaisuuksiin tapahtuu näiden sivujen kautta. Kun ilmoittautuminen on auki, löydät linkit ilmoittautumislomakkeille alta.

Urasammon valmennuksiin ja muihin palveluihin voivat ilmoittautua kaikki korkeakoulutetut työnhakijat ja työttömyysuhassa olevat. Kaikki tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia. Tervetuloa mukaan!

Mikäli et syystä tai toisesta pääsekään tapahtumaan johon olet ilmoittautunut, ilmoitathan siitä meille sähköpostitse: info(a)urasampo.fi


Tulossa:


Hyvä tietää työoikeudesta

Keskiviikko 22.5. klo 12.30-16.00, Vanhan Paloaseman Baari, Kauppurienkatu 24, Oulu

Iltapäivän aikana perehdymme työlainsäädäntöön käytännössä. Aiheina ovat muun muassa työnantajan ja palveluksessa olevan oikeudet ja velvollisuudet, palvelusuhteeseen ottaminen ja ehdoista sopiminen, henkilötietojen käsittely, henkilöarviointi ja yhdenvertainen kohtelu. Työoikeusasiat ovat viime vuosina olleet muutospaineiden alla – tässä koulutuksessa voit kysyä ajankohtaisimmat tiedot suoraan lakimieheltä.

Asiantuntijana lakimies Tuomas Oksanen, Insinööriliitto.

Ilmoittautuminen käynnissä.


CV-valokuvaus

Tiistai 28.5.2019 klo 12.00-15.45, Insinööriliiton toimisto, Hallituskatu 29 A (4. krs), Oulu

Tule ammattikuvaajan kuvattavaksi - saat edustavan kuvan itsestäsi CV:tä tai vaikkapa LinkedIn-profiiliasi varten!

Ilmoittautuminen käynnissä.


Urasampo Keskustelufoorumit

Keskustelufoorumit on suunnattu ajatustenvaihdosta ja yhdessä aikaansaamisesta kiinnostuneille korkeakoulutetuille. Ajankohtaisten foorumien keskusteluteemat valikoituvat kysynnän ja palautteen mukaan. Tilaisuudet sisältävät teemanmukaisia asiantuntija-alustuksia, pienryhmätyöskentelyä sekä arviointi- ja jatkosuunnitelmakeskusteluja. Keskustelufoorumeja voidaan toteuttaa myös työpajoina.

Torstai 14.3.2019 klo 12.30-15.30 Visuaalinen CV Canvalla / Asiantuntijoina Hanna Kela ja Venla Vuorjoki, Urasampo / Insinööriliiton toimisto, Hallituskatu 29 A (4. krs), Oulu / Ilmoittautuminen päättynyt.

Kevätkaudesta 2019 alkaen: Innostumisia ja onnistumisia / Verkkojulkaisujen sarja Urasammon somekanavissa.

Torstai 23.5.2019 klo 12.30-15.30 Kevytyrittäjyys / Asiantuntijavieraana Matti Jääskeläinen, Omapaja / Insinööriliiton toimisto, Hallituskatu 29 A (4. krs), Oulu / Ilmoittautuminen käynnissä.


Uranostajat-ryhmät

Tällä hetkellä käynnissä haku syksyn ensimmäiseen ryhmään.

Uranostajien sisältökuvauksen ja hakulomakkeen löydät klikkaamalla tästä!


VertaisVerkko

Tällä hetkellä haku käynnissä syksyn ensimmäiseen ryhmään.

VertaisVerkon sisältökuvauksen ja hakulomakkeen löydät klikkaamalla tästä!


Urasampo Webinaarit

Live-lähetykset ohjelmassa seuraavan kerran syksyllä. Kaikki menneet webinaarimme löydät nyt tallennekirjastostamme.