Keskustelufoorumi: Oppia ikä kaikki

Torstai 11.10. klo 12.30-15.30
Insinööriliiton toimisto, Hallituskatu 29 A (4. krs), Oulu

Jatkuvassa muutoksessa oleva työelämä asettaa vaatimuksia myös työnhakijan osaamisen päivittämiselle ja elinikäiselle oppimiselle. Monenlaista lisä- ja täydennyskoulutusta on tarjolla, mutta aina ei ole helppoa löytää lukuisista vaihtoehdoista itselleen sopivimpia, saati arvioida mikä koulutus palvelisi parhaiten uralla etenemistä juuri tämän hetken työmarkkinatilanteessa. Lisäksi kouluttautuminen saattaa vaikuttaa työttömyysturvaan ja toimeentuloon joskus hieman yllättävilläkin tavoilla.

Keskustelufoorumilla käsitellään asiantuntija-alustusten ja yhteisen keskustelun kautta erilaisia koulutusvaihtoehtoja, työvoimakoulutuksen tarjontaa sekä muuta alueen koulutustarjontaa. Käsittelemme myös sitä, millaista osaamista lisäkoulutuksella juuri nyt kannattaisi hankkia, jotta työllistymismahdollisuudet paranisivat. Foorumin keskeisinä teemoja ovat myös koulutuksen aikainen toimeentulo sekä opiskelun vaikutukset työttömyysturvaan. Tilaisuuden aikana kootaan linkkejä ja vinkkejä, joita hyödyntämällä voit hakea tarkempaa tietoa tietoa eri koulutuksista sekä hakeutua niihin mukaan.

Keskustelun asiantuntijavieraina Mikko Ojala ja Diana Yletyinen Oulun yliopistosta, Aulikki Suokas ja Anna Salomaa Oulun ammattikorkeakoulusta sekä Milla Rasmus ja Laura Kettunen TE-palveluista.

Ilmoittautuminen päättynyt.