Ihmisosaaja onnistuu

Urasammon teemapäivä
Torstai 13.2. klo 9.00-15.00
Vanhan Paloaseman Baari, Kauppurienkatu 24, Oulu

Ihmisosaaja onnistuu -koulutus on matka ihmistuntemukseen, jonka avulla saat työkaluja parempaan ihmissuhteiden hoitoon niin tiimissä kuin yksilötasollakin. Opit myös tunnistamaan omat vahvuutesi ja kehittämisalueesi, ja konkretisoimaan omaa osaamistasi. Oletko enemmän ihmis- vai asiakeskeinen? Oletko enemmän systemaattinen ja perusteellinen vai nopea ja suurpiirteinen? Koulutus sopii työtehtävästä riippumatta kaikille, jotka haluavat kehittää ihmistuntemustaan ja tiimityöskentelytaitojaan.

Tässä teemapäivässä opit tunnistamaan:

Taidoista on hyötyä myös kovenevilla työmarkkinoilla – johtuuhan selvitysten mukaan jopa 80 prosenttia irtisanomisista pohjimmiltaan yhteistyökyvyttömyydestä ja sosiaalisesta taitamattomuudesta. Koulutuksessa tehdään itsearviointi, joka avaa toimintatapaeroja konkreettisiksi työkaluiksi erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Opittua puretaan myös harjoitusten myötä käytäntöön. 

Asiantuntijana Insinööriliiton koulutuspäällikkö Jouni Röksä, joka on sertifioitu Via Groupin Ihmisosaaja onnistuu -valmennuksen vetäjä.

Ilmoittautuminen päättynyt.