Johdatus osaamisten oivaltamiseen ja tulokselliseen työnhakuun

Keskiviikko 18.9. klo 8.15–16.00
Vanhan Paloaseman Baari, Kauppurienkatu 24, Oulu

Tuloksellisen työnhaun lähtökohtana on se, että tunnistaa oman osaamisensa ja pystyy sanoittamaan sen työnhaun eri kanavissa kiinnostavalla tavalla. Usein osaaminen on paljon monipuolisempaa kuin itse tietääkään, ja selkeästi tunnistettukaan osaaminen ei auta työnhaussa, mikäli potentiaaliset työnantajat eivät tiedä siitä.

Osaamisen sanoittamisen lisäksi toinen nykyaikaisen työnhaun ydintaidoista on piilotyömarkkinoiden mahdollisuudet huomioiva tavoitteellinen toiminta, jota myös proaktiiviseksi työnhauksi kutsutaan. Kun tavoitteet ovat selkeät, on niitä kohti helpompi kulkea. Proaktiivinen ajattelutapa taas muuttaa työnhakijan passiivisesta työpaikkailmoitusten odottelijasta vastuulliseksi oman työnhakunsa projektipäälliköksi.

Valmennuspäivän aikana yhdessä kartoitetaan, pohditaan ja sanoitetaan omaa osaamista, määritellään oman työnhaun tavoitteet sekä avataan proaktiivisen työnhaun saloja. Valmennuspäivä toimii hyvänä pohjana esimerkiksi LinkedIniä ja työnhaun asiakirjoja käsitteleville valmennuspäiville.

Valmennuspäivän asiantuntijoina Venla Vuorjoki ja Hanna Kela, Urasampo.

Ilmoittautuminen päättynyt.