Konkariosaajan nykyaikaiset työnhakupaperit

Konkarien Uravalmennuslinja
Perjantai 13.11. klo 9.00-16.00
Vanhan Paloaseman Ullakko, Kauppurienkatu 24, Oulu

Vakuuttava CV ja huolellisesti kohdistettu työhakemus ovat edelleen työnhaun erottamaton ja olennainen parivaljakko. Millaisilla asiakirjoilla erotut ja etenet haastatteluun? Mistä vakuuttava, nykyaikainen CV koostuu? Osaatko tuoda esille osaamisesi, vahvuutesi ja motivaatiosi mahdollisimman edustavasti ja kohdentaa kaiken tuon juuri haettavaan tehtävään? Välittyykö persoonasi? Mikä rekrytoijaa kiinnostaa ja miten saat aikaansaannoksesi esille vakuuttavasti?

Tässä valmennuspäivässä keskitymme työnhakupapereihin etenkin vastavalmistuneen osaajan näkökulmasta. Mitä voisit nostaa esille opinnoistasi? Mitä työnantaja saisi rekrytoidessaan juuri sinut? Teemme katsauksen nykyaikaisen työnhaun kokonaisprosessiin, vakuuttavan ansioluettelon laatimiseen, henkilökohtaisten vahvuuksien tuotteistamiseen ja rekrytoijan mielenkiinnon herättävään työhakemukseen. Tarkastelemme myös CV:n eri muotoja ja mietimme hyviä käytänteitä eri muotojen kannalta. Mikä on mini-CV? Entä visuaalinen CV? Millä tavalla osaamisen esittely LinkedInissä ja muissa verkkokanavissa eroaa perinteisestä CV:stä, mitä tässä pitää huomioida? Millainen on hyvä video-CV, miten sen kuvaamiseen kannattaa valmistautua?

Kouluttajana rekrytoinnin asiantuntija Jaana Lauri, Koreko.

HUOM. Muokattuasi koulutuksen jälkeen CV:täsi saat halutessasi siitä vielä henkilökohtaiset kommentit Jaanalta sähköpostitse. Tämä mahdollisuus on voimassa kertaluonteisesti noin viikon ajan tilaisuuden jälkeen.

Urasammon tilaisuudet ja koronarajoitukset.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen avautuu torstaina 15.10. klo 10.00.