Konkariosaajan nykyaikaiset työnhakupaperit

Konkarien Uravalmennuslinja
Keskiviikko 29.4. klo 09:00-12:30
VERKKOVALMENNUS

Vakuuttava CV ja huolellisesti kohdistettu työhakemus ovat edelleen työnhaun erottamaton ja olennainen parivaljakko. Millaisilla asiakirjoilla erotut ja etenet haastatteluun? Mistä vakuuttava, nykyaikainen CV koostuu? Osaatko tuoda esille osaamisesi, vahvuutesi ja kokemuksesi mahdollisimman edustavasti ja kohdentaa kaiken tuon juuri haettavaan tehtävään? Välittyykö persoonasi? Mikä rekrytoijaa kiinnostaa – mikä mahdollisesti pitkässäkin työhistoriassasi on oleellista? Kuinka saat motivaatiosi ja aikaansaannoksesi esille vakuuttavasti?

Tässä valmennuspäivässä keskitymme työnhakupapereihin etenkin kokeneemman osaajan näkökulmasta. Mitä työnantaja saisi rekrytoidessaan juuri sinut? Teemme katsauksen nykyaikaisen työnhaun kokonaisprosessiin, vakuuttavan ansioluettelon laatimiseen, henkilökohtaisten vahvuuksien tuotteistamiseen ja rekrytoijan mielenkiinnon herättävään työhakemukseen. Tarkastelemme myös CV:n eri muotoja ja mietimme hyviä käytänteitä eri muotojen kannalta. Mitkä ovat ns. funktionaalinen CV ja sen plussat ja miinukset, miten sellainen kannattaa koostaa? Mikä on mini-CV? Entä visuaalinen CV? Millä tavalla osaamisen esittely LinkedInissä ja muissa verkkokanavissa eroaa perinteisestä CV:stä, mitä tässä pitää huomioida? Millainen on hyvä video-CV, miten sen kuvaamiseen kannattaa valmistautua?

Kouluttajana rekrytoinnin asiantuntija Jaana Lauri, Koreko.

HUOM. Muokattuasi koulutuksen jälkeen CV:täsi saat halutessasi siitä vielä henkilökohtaiset kommentit Jaanalta sähköpostitse. Tämä mahdollisuus on voimassa kertaluonteisesti noin viikon ajan tilaisuuden jälkeen.

Valmennus järjestetään koronaepidemian vuoksi verkkototeutuksena. Ilmoittautuminen päättynyt.