Vakuuttava CV ja hakemus

Konkarien Uravalmennuslinja
Keskiviikko 20.11. klo 8.15-11.45
Vanhan Paloaseman Ullakko, Kauppurienkatu 24, Oulu

Kaikesta myllerryksestä huolimatta työnhaun kivijalkana seisoo edelleen erottamaton parivaljakko – CV ja työhakemus. Millaisilla asiakirjoilla erotut ja etenet haastatteluun? Mistä vakuuttava, nykyaikainen CV koostuu? Osaatko tuoda esille osaamisesi, vahvuutesi ja kokemuksesi mahdollisimman edustavasti ja kohdentaa kaiken tuon juuri haettavaan tehtävään? Välittyykö persoonasi? Mikä rekrytoijaa kiinnostaa – mikä mahdollisesti pitkässäkin työhistoriassasi on oleellista? Kuinka saat motivaatiosi ja aikaansaannoksesi esille vakuuttavasti?

Tässä koulutuksessa keskitymme työnhaun kokonaisprosessiin, vakuuttavan ansioluettelon laatimiseen, henkilökohtaisten vahvuuksien tuotteistamiseen sekä rekrytoijan mielenkiinnon herättävään työhakemukseen.

Kouluttajana rekrytoinnin asiantuntija Jaana Lauri, Koreko.

HUOM. Muokattuasi koulutuksen jälkeen CV:täsi saat halutessasi siitä vielä henkilökohtaiset kommentit kouluttajalta sähköpostitse. Tämä mahdollisuus on voimassa kertaluonteisesti noin viikon ajan tilaisuuden jälkeen.


Työnhakijan suunnitelmallinen ajankäyttö

Konkarien Uravalmennuslinja
Keskiviikko 20.11. klo 12.45-15.45
Vanhan Paloaseman Ullakko, Kauppurienkatu 24, Oulu

Nykyaikainen työnhaku on aktiivista piilotyöpaikkojen metsästystä ja kontaktoitumista erilaisissa verkostoissa. Se vaatii työnhakijalta itsensä johtamisen taitoja ja omaan tilanteeseen sopivaa ajankäytön suunnittelua. Yllättävän iso osa työelämästä tutuista käytännöistä on sovellettavissa työnhakuun. Toisaalta tilanne on monelta osin uusi ja mahdollistaa myös erilaisia tekemisen tapoja. Erityisesti elämän muutostilanteissa on hyvä tarkistaa oma tapa toimia ja rytmittää arkea. Hyväksi apuvälineeksi on koettu erilaiset aktiiviset tavat suunnitella ja seurata työnhakuprosesseja. Miten sinun olisi hyvä terästää suunnitteluasi "between thew jobs" -tilanteessa?

Tehokkaalla ajanhallinnalla edistät myös omaa hyvinvointiasi. Mihin sinä käytät aikasi arjessa? Miten rytmität työnhaun ja vapaa-ajan? Tässä koulutuksessa pohdimme aikahyvinvoinnin ja aikavaurauden sekä aikaansaavan suunnittelun ja rajaamisen kysymyksiä työnhakijan näkökulmasta. Tule mukaan suunnittelemaan ajankäyttöäsi ja keskustelemaan erilaisista ajanhallintaan vaikuttavista teemoista!

Koulutuksen asiantuntijana urakoordinaattori Hanna Kela, Urasampo.

Ilmoittautuminen päättynyt.