Nuoren asiantuntijan henkilöbrändi

Vastavalmistuneiden Uravalmennuslinja
Keskiviikko 27.11. klo 8.15-11.30
Vanhan Paloaseman Ullakko, Kauppurienkatu 24, Oulu

Henkilöbrändi kertoo osaamisesta, kokemuksesta ja kiinnostuksen kohteista enemmän kuin pelkkä CV. Vahva henkilöbrändi on yksi tärkeimmistä tulevaisuuden työelämätaidoista, joka vahvistaa uranäkymiä, palkkapussia ja tehtyä myyntiä.

Henkilöbrändiä ei kuitenkaan rakenneta yhdessä yössä, joten parempi aloittaa jo tänään. Mutta mistä aloittaa? Mitkä kanavat kannattaa ottaa haltuun? Ja miksi juuri minun kannattaisi brändätä itseäni? Tässä koulutuksessa tutustumme henkilöbrändäyksen periaatteisiin esimerkkitarinoilla eri aloilta. Olitpa sitten vastavalmistunut, urallasi jo edennyt tai vaihtamassa suuntaa, tämä koulutus päivittää online-presenssiäsi vauhdittamaan uraasi.

Kouluttajana sosiaalisen median ekspertti Riikka Annika Keskitalo, HC Services.


CV:n eri muodot

Vastavalmistuneiden Uravalmennuslinja
Keskiviikko 27.11. klo 12.30-16.00
Vanhan Paloaseman Ullakko, Kauppurienkatu 24, Oulu

Tässä koulutuksessa perehdymme osaamisen esittelyyn erilaisissa yhteyksissä ja eri muodoissa. Teemme katsauksen visuaaliseen CV:seen ja mietimme hyviä tapoja ja käytänteitä sen kannalta. Mitkä ovat ns. funktionaalinen CV ja sen plussat ja miinukset, miten sellainen kannattaa koostaa? Mikä on mini-CV?
Millä tavalla osaamisen esittely LinkedInissä ja muissa verkkokanavissa eroaa perinteisestä CV:stä, mitä tässä pitää huomioida? Mitä muita tapoja verkko tarjoaa osaamisen ja oman asiantuntemuksen markkinointiin? Millainen on hyvä video-CV, miten sen kuvaamiseen kannattaa valmistautua? Mitä kaikkea ennen kuvausta tulee ottaa huomioon? Mitä tulee välttää? Mitä haasteita videomuoto asettaa? Voiko videomuodosta olla jotakin etua?

Kouluttajana rekrytoinnin asiantuntija Jaana Lauri, Koreko.

Ilmoittautuminen päättynyt.