Vastavalmistuneen vakuuttava CV ja hakemus

Vastavalmistuneiden Uravalmennuslinja
Torstai 21.11. klo 8.15-11.45

Valmennuspäivä järjestetään Insinööriliiton toimiston neuvottelutiloissa osoitteessa Hallituskatu 29 A 4. krs, Oulu.

Kaikesta myllerryksestä huolimatta työnhaun kivijalkana seisoo edelleen erottamaton parivaljakko – CV ja työhakemus. Millaisilla asiakirjoilla erotut ja etenet haastatteluun? Mistä vakuuttava, nykyaikainen CV koostuu? Osaatko tuoda esille osaamisesi, vahvuutesi ja kokemuksesi mahdollisimman edustavasti ja kohdentaa kaiken tuon juuri haettavaan tehtävään? Millä tavalla osutat tuoreita opintojasi työnantajan tarpeisiin? Välittyykö persoonasi? Mikä rekrytoijaa kiinnostaa – entä jos työhistoriaa ei ole vielä ehtinyt kertyä juuri lainkaan? Kuinka saat motivaatiosi ja aikaansaannoksesi esille vakuuttavasti?

Tässä koulutuksessa keskitymme työnhaun kokonaisprosessiin, vakuuttavan ansioluettelon laatimiseen, henkilökohtaisten vahvuuksien tuotteistamiseen sekä rekrytoijan mielenkiinnon herättävään hakemukseen.

Kouluttajana rekrytoinnin asiantuntija Jaana Lauri, Koreko.

HUOM. Muokattuasi koulutuksen jälkeen CV:täsi saat halutessasi siitä vielä henkilökohtaiset kommentit kouluttajalta sähköpostitse. Tämä mahdollisuus on voimassa kertaluonteisesti noin viikon ajan tilaisuuden jälkeen.


Visuaalinen CV Canvalla

Keskustelufoorumi
Torstai 21.11. klo 12.45-15.45

Valmennuspäivä järjestetään Insinööriliiton toimiston neuvottelutiloissa osoitteessa Hallituskatu 29 A 4. krs, Oulu.

Olethan päivittänyt CV:si niin, että siitä käy selkeästi ilmi osaamisesti, keskeisin työkokemun, koulutustausta ja yhteystiedot? Jos nämä avainkohdat jo löytyvät, mutta kaipaat vielä uutta visuaalista ilmettä ja tapaa erottua muista hakijoista, kannattaa ilmoittautua tähän työpajamaiseen iltapäivään. Käymme tiiviisti keskustellen läpi olennaisimmat asiat, jotka visuaalisen CV:n tekemisessä kannattaa ottaa huomioon. Perehdymme Canvan perustoimintoihin, minkä lisäksi saat konkreettisia vinkkejä oman visuaaliseen CV:seen liittyen.

Keskustelufoorumin asiantuntijoina Hanna Kela ja Venla Vuorjoki, Urasampo.

Ilmoittautuminen päättynyt.