Uramuotoilu™

Verkkokurssi sekä aloitus- ja lopetuswebinaarit
Keskiviikko 13.5.2020 – Torstai 11.6.2020

Urasampo tarjoaa syksylle siirrettyjen teemapäivien tilalla Workday Designersin Uramuotoilu-verkkokurssin touko-kesäkuussa!

Mitä?
Uramuotoilu™ on käytännöllinen verkkokurssi osaamisen tai uran kehittämiseen omat tarpeet huomioiden, tulevaisuuden mahdollisuuksia tunnistaen ja tutkien. Kurssilla sovelletaan palvelumuotoilusta tuttua muotoiluprosessia ja muotoilijan ajattelun taitoja (design thinking) työelämän ongelmien ratkomiseen ja oman työnhaun tai ura-ajattelun edistämiseen.

Miten?
Verkkokurssi sisältää henkilökohtaisen kurssilisenssin itsenäiseen tai vaikkapa parin kanssa työskentelyyn osoitteessa www.uramuotoilu.com. Kurssi sisältää myös aloituswebinaarin keskiviikkona 13.5. klo 14.00 sekä lopetuswebinaarin torstaina 11.6. klo 14.00.

Miksi?
Työn muuttuessa oma ura on otettava aktiivisesti omiin käsiin. Työpaikat, työroolit ja työn vaatimukset ovat murroksessa. Tämä vaatii ihmisiltä mukautumista, oppimista ja uusien väylien ja mahdollisuuksien aktiivista etsintää, mikä monen kohdalla konkretisoituu yllättäenkin poikkeustilanteessa. Muutoksen toteuttaminen ja siihen liittyvien mahdollisuuksien näkeminen ei aina ole helppoa, mutta kyseessä on taito, jota voi harjoitella.

Uramuotoilu tarjoaa oman uran kehittämiseen loistavat välineet. Se haastaa totuttuja ajattelutapoja ja auttaa tunnistamaan yksilöiden tarpeita, vahvuuksia ja uusia mahdollisuuksia muuttuvassa maailmassa. Se kannustaa ja auttaa tekemään kokeiluja, joilla osaaminen ja ura kehittyy ja konkretisoituu.

Tavoitteet ja sisältö:
Uramuotoilun verkkokurssin tavoitteena on auttaa ymmärtämään muotoiluajattelua ja harjoitella muotoilun menetelmiä oman uran ja työnhaun kehittämisessä. Lopputuloksena on uusia ajattelumalleja ja työkaluja sekä konkreettinen kehityssuunnitelma työllistymisen tai uran kehittämisen tueksi.

Kouluttajana työpäivämuotoilija Paula Helle, Workday Designers.

HUOM. Kurssilisenssejä on rajoitetusti. Mikäli koet tämän kurssin omaksesi, toimithan pian!

ESR-rahoitteisena hankkeena Urasampo kerää osallistujien perustiedot säädösten mukaan. Lisätietoa henkilötietojen keräämisestä löydät rekisteriselosteestamme.

Ilmoittautuminen päättynyt, ryhmä täynnä.