Vakuuttava CV

Urasammon verkkovalmennus
Torstai 24.9.2020 klo 9.00-12.30

VERKOSSA KOKO POHJOIS-SUOMEN ALUEELLE

Huolellinen ja vakuuttava CV on edelleen työnhaun olennaisia kivijalkoja. Millaisella ansioluettelolla erotut ja etenet haastatteluun? Mistä vakuuttava, nykyaikainen CV koostuu? Osaatko tuoda esille osaamisesi, vahvuutesi ja kokemuksesi mahdollisimman edustavasti ja kohdentaa kaiken tuon juuri haettavaan tehtävään? Välittyykö persoonasi? Mikä rekrytoijaa kiinnostaa – mikä mahdollisesti pitkässäkin työhistoriassasi on oleellista? Kuinka saat motivaatiosi ja aikaansaannoksesi esille vakuuttavasti?

Tässä verkkovalmennuksessa keskitymme vakuuttavan ansioluettelon laatimiseen. Mitä työnantaja saisi rekrytoidessaan juuri sinut, välittyykö se CV:stäsi? Teemme katsauksen nykyaikaisen työnhaun kokonaisprosessiin, hyvän ansioluettelon ominaisuuksiin, henkilökohtaisten vahvuuksien tuotteistamiseen ja rekrytoijan mielenkiinnon herättämiseen. Tarkastelemme myös CV:n eri muotoja ja mietimme hyviä käytänteitä eri muotojen kannalta.

Kouluttajana rekrytoinnin asiantuntija Jaana Lauri, Koreko.

HUOM. Muokattuasi koulutuksen jälkeen CV:täsi saat halutessasi siitä vielä henkilökohtaiset kommentit Jaanalta sähköpostitse. Tämä mahdollisuus on voimassa kertaluonteisesti noin viikon ajan tilaisuuden jälkeen.

Paikkoja on rajatusti, joten toimithan ilmoittautumisten avauduttua pian! Voit osallistua tilaisuuteen koko Pohjois-Suomen alueelta (Pohjois-Pohjanmaa, Lappi, Kainuu).

Ilmoittautuminen päättynyt - ryhmä täynnä.