Työhyvinvointi muutostilanteessa

Työllisyystoimijoiden verkostoseminaari
Keskiviikko 9.12. klo 12.30–16.00
Verkkoseminaari

Urasampo järjestää keskiviikkona 9.12.2020 jälleen yhteistapaamisen pohjoisille työllisyystoimijoille. Tilaisuus järjestetään verkossa. Seminaarin asiantuntijaluento on ajan hengen mukaisesta aiheesta Työhyvinvointi muutostilanteessa, kouluttajan nimi varmistuu lähempänä tilaisuutta. Luennossa pohditaan mm. poikkeusaikojen vaikutuksia työhyvinvointiin sekä etätyöskentelyn riskejä ja kuormitustekijöitä.

Ennen koulutusosuutta tervehdimme ja kuulostelemme toistemme ajankohtaisia asioita.

Urasampo on hankkeen aikana kehitellyt ja työstänyt valmistumisvaiheen opiskelijoille kattavan tieto- ja harjoittelupaketin Pitkospuut työllistymiseen, joka julkaistaan netissä ennen seminaaria. Urasampo on päättymässä 31.1.2021 ja taustayhdistyksemme PSOTTY ry on hakenut uutta Momentum-nimistä hanketta alkavaksi heti perään - teemme katsauksen myös tähän. Työllisyystoimijoiden verkostoseminaarit kuuluvat uudenkin hankkeen suunnitelmaan.

Ilmoittaudu mukaan - saat osallistumislinkin hyvissä ajoin ennen tilaisuutta!
________________________________________

OHJELMA:

Klo 12.30 - 13.45 Kohtaamisia ja kuulumisia
      • Alkusanat ja esittäytymiskierros
      • Yhteistyön mahdollisuudet lähitulevaisuudessa
           o Ajankohtaiset asiat kullakin taholla, palvelut ja tulevat tapahtumat
      • Pitkospuut työllistymiseen
           o Verkkomuotoinen tieto- ja harjoittelupaketti valmistumisvaiheessa oleville - mistä on kyse ja mitä kaikkea paketti sisältää?
      • Urasampo päättyy - Momentum alkaa: tulevan hankkeemme kuviot
      • Keskinäinen verkostoituminen

Klo 13.45 - 14.00 Tauko

Klo 14.00-16.00 Työhyvinvointi muutostilanteessa (Iina Lempinen, Valmiina Coaching)

Poikkeusaikojen vaikutuksia työhyvinvointiin

Itsensä johtaminen etätyössä

Ajanhallinnan parhaat vinkit etätyöhön

Työssä jaksaminen ja stressin vähentäminen

Ilmoittautuminen päättynyt.

Ilmoittautumisten yhteydessä kerättäviä tietoja käytetään liittymislinkin lähettämistä sekä ESR-hankeseurannan toteuttamista varten. Nimen ja sähköpostiosoitteen lisäksi kysymme ilmoittautujilta  puhelinnumeron, koulutustaustan ja työllisyystilanteen. Tarpeen mukaan kysymme puhelimitse loput seurantasäädöksien mukaiset tiedot. Ilmoittautumisten yhteydessä antamiasi tietoja ei käytetä muihin kuin edellä mainittuihin tarkoituksiin eikä tietoja luovuteta eteenpäin. Tilaisuuskohtaiset ilmoittautumistiedot hävitetään sähköisistä järjestelmistämme hankkeen päättymisen jälkeen.