Yhteistyössä

Urasampo tekee yhteistyötä akavalaisten ammattiliittojen, yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen, kuntien työllisyystoimijoiden, TE-toimistojen, elinkeinoelämän sekä monien muiden tahojen kanssa.

Hanketta rahoittavat tahot ovat tiiviissä yhteistyössä Urasammon kanssa esimerkiksi tiedotuksen ja tapahtumajärjestelyjen osalta. Laajaan rahoittajaverkostoon lukeutuvat liitoista Insinööriliitto (IL) alueyhdistyksineen, Tekniikan akateemiset (TEK), Opetusalan Ammattijärjestö (OAJ), Akavan Erityisalat (AE), Suomen EkonomitTradenomit, Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset (MMA) ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut (YKA). Kunnista mukana ovat Oulu, Kajaani, Ylivieska, Kemi, Tornio, Raahe, Kempele, Liminka ja Ii. Korkeakouluista rahoittajina ja yhteistyökumppaneina toimivat Oulun yliopisto, Lapin yliopisto, Oulun ammattikorkeakoulu, Kajaanin ammattikorkeakoulu, Lapin ammattikorkeakoulu sekä Centria-ammattikorkeakoulu. Merkittävässä yhteistyöroolissa on tietenkin myös päärahoittaja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, joka on myöntänyt hankkeelle ESR-rahoituksen.

Urasampo tekee yhteistyötä myös muualla Suomessa toimivien korkeakoulutettujen työllistymistä tukevien hankkeiden ja projektien kanssa. Näistä merkittävimmät ovat Uudellamaalla toimivat Työnhakuveturi, Pirkanmaalla toimiva Uratehdas sekä Varsinais-Suomessa toimiva Urapurje.

Yhteistyömahdollisuuksia voi selvittää ottamalla yhteyttä hankepäällikköön.