Kevätkauden 2020 ohjelma on julkaistu!

15.01.2020 16:14

Kevätkauden 2020 ohjelmamme on pullollaan erilaisia tapahtumia yksittäisistä teemapäivistä Uravalmennuslinjoihin, webinaareihin ja ryhmätoimintaan. Kätevimmin tutustut kevään tarjontaan "Ilmoittautuminen tilaisuuksiin" -osiossa. Ilmoittautuminen helmikuun tilaisuuksiin on nyt käynnissä. Klikkaa uutisotsikkoa ja lue lisää!

Tammikuun puolella Urasampo tarjoaa maksutonta CV-valokuvausta Oulun ammattikorkeakoulunn LVIS-messupäivässä 21.1. sekä järjestää CV kuntoon ja hyöyty irti rekrymessuista -koulutuksen Oulun yliopistolla 28.1. Hanke on mukana myös yliopiston Pestipäivässä (30.1.) sekä Lapin ammattikorkeakoulun järjestämillä Mätsis-messuilla Rovaniemellä (29.1.) ja Kemissä (30.1.). Helmikuun puolella Urasampo messuaa ja tarjoaa CV-vinkkejä Oamk Liiketalouden Tuuni20-messuilla 6.2. ja Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston ICT-rekryssä 27.2.

Urasammon kevätkausi starttaa varsinaisesti tiistaina 4.2. Vanhan Paloaseman koulutustiloissa. Avajaisvieraaksi saapuvat ohjaustyön ammattilaiset Leena Ståhlberg ja Marjaana Herlevi, jotka vetävät tietokirjansa sisältöihin perustuvan teemapäivän otsikolla Kohti omannäköisiä uravalintoja. Helmikuun ohjelmaan kuuluvat myös mm. Insinööriliiton koulutuspäällikön Jouni Röksän Ihmisosaaja onnistuu -valmennus, Urasammon Venla Vuorjoen uutuuskoulutus Tehokkaan työnhakijan toimintatavat sekä kiitelty Tom Laineen LinkedIn aktiivisessa työnhaussa -valmennus.

Myös seuraaviin Uranostajat- ja VertaisVerkko-ryhmiin on parhaillaan haku käynnissä!